Nu er det her: Panserglas til iPhone 7

Vi var mange, der fik kuldegysning da Tim Cook fremviste den nye iPhone. Hvilket vidunder! Se de rustfri metalliske kanter, der er skåret til med kirurgisk præcision. Kameraet, skarpere end nogensinde før. Det vil helt sikkert være med til at lagre minder i enorm høj opløsning for millioner af mennesker. Men ikke mindst, så er den utrolig let at bruge. Lige fra man tænder den første gang, til der skal købes nyt, forstår man hvad man skal gøre. Alle de funktioner i så lille en elektronisk genstand. Det er næsten svært at fatte, at vi som menneskehed er kommet så langt i vores udvikling, at vi kan håndtere så mange funktioner i så lille et værk. Den findes jo også i flere og flere farver: Det kan næsten være svært at vælge!

 

Men bedst af alt, så har Apple valgt at se frem af. De har fjernet den utrolig irriterende ledning, der drillede os alle sammen. Høretelefonstikket er nu endelig fortid, og man kan købe ledningsfrie nu. Apples egne selvfølgelig. Dette er en virksomhed, der i mange årtier fremover vil vise os vejen til større og større innovation. Men hvilket drama og smerte det dog kan skabe i kroppen at opdage, at ens helt nye telefon har fået smadret sin skærm. Det vil vi alle sammen gerne være foruden, hvis vi kunne. Tro det eller ej. Det kan vi faktisk i dag. Hvis du køber et panserglas: http://www.max99.dk/iphone-7-skaermbeskyttelse/1919-iphone-7-panserglas-haerdet-glas-beskyttelsesfilm.html, så behøver du ikke at gå og være bange for at tabe din nyindkøbte mobil. Dette glas, som er ligeså stærkt som navnet hentyder, beskytter dit kæreste eje. Det er solidt, stærkt og ikke lige sådan til at ryste. Selv en brosten, flise eller sten vil ikke kunne slå hul på det, om du så er to meter høj, og mobilen falder det halve. Nu kan du trygt samle den op efter, uden skrækken i kroppen, og spørgsmålet der jager en i de sekunder: “Er den smadret? Er den smadret?” Nej, bare rolig, dette vidunder af en mobil har det fantastisk. Steve Jobs smiler fra himlen, og ønsker dig tillykke med dit nye panser.

iphone-glas

I denne branche, altså inde for mobiler og kommunikation, er der hele tiden nye opfindelser. Her er det vigtigt at holde fast i, hvis man ønsker dette, hvad man bedst kan lide. Det kan være et bestem design, en bestem funktion, eller noget helt tredje. Det er helt op til det enkelte individ, hvad der betyder noget. For mange er det batteritid, skærmopløsning, kamera, harddisk, robusthed osv. osv. For dig er det måske noget helt andet.

 

Sådan er elektronikverden. Den tilpasser sig et hvert behov, og så snart der er efterspørgsel, så er der et udbyd. Dette er kapitalismens hovedregel, og den gælder ufortrødent inden for telefonbranchen. Nogle af de største og mest kapitalstærke virksomheder har hjemme i USA, hvor denne telefons fadervirksomhed også er opstået. Det har helt sikkert været et hårdt arbejde, som mange er utrolig glade for. De har stået tidligt op om morgenen og kodet den næste computer til hjemmet.