Med wordpress hosting har du hurtigt en flot hjemmeside oppe at køre

4vpsWordPress er et CMS-system (CMS står for Content Management System), der oprindeligt blev brugt til blogs, men nu både kan og bliver brugt til meget mere. Det er et stykke software, som er både gratis at hente og benytte sig af. Dette har mange også valgt at gøre, da det er nemt at oprette nye dokumenter og der findes et hav af temaer, så man nemt og hurtigt har en flot og responsiv hjemmeside oppe at køre.

Med wordpress hosting behøver du ikke selv at stå for alt det tekniske

Engang havde vi Yahoo! GeoCities og andre webhoteller, hvor man hurtigt kunne stable en hjemmeside på benene og gøre dette gratis eller for næsten ingen penge. Disse tjenester leverede en hjemmeside, hvor det eneste man behøvede at gøre selv, var at fylde indhold på. På mange måder er WordPress en opgradering af disse tidligere tjenester. Det er dog blevet flottere at se på og med flere plugins også muligt at brugerdefinere sin helt egen hjemmeside efter ens egne ønsker. Denne frihed samt at kunne undgå at stå for alt det tekniske selv, har medført at WordPress er blevet en kæmpe succes.

Med wordpress hosting kan du hurtigt, nemt og billigt føre dine tanker ud i livet

Der ligger en del arbejde i at få sit domæne registreret, vælge hostingudbyder og at installere WordPress. Alt dette kan klares ved at vælge en udbyder, der står for al det tekniske. Dette kan for eksempel være https://www.proudwing.com/da/wordpress/, som tilbyder at hoste ens hjemmeside. Med sådan en udbyder kan du:

  • Sikre dig, at din hjemmeside altid er tilgængelig.
  • Lade dem stå for opsætning og det tekniske generelt.
  • Få dit domæne registreret i forbindelse med oprettelse.